Алисия бременна от Ники Михайлов!

Алисия и Ники Михайлов
Алисия и Ники Михайлов

Алисия е бременна от Ники Михайлов, научихме сензационно от нейна близка приятелка. Фолкзвездата сама доверила на най-интимното си обкръжение, че е заченала от футболиста. По изчисленията на певицата, това е станало в началото на месец ноември. Двамата по принцип ползвали предпазни средства, но този път „белята“ станала. Алисия била доста объркана от бременността си и се чудела какво да прави. Ако се вярва на признанията й пред приятелките, тя все още не е уведомила бъдещия баща, че носи плод в утробата си.

Алисия Ники Михайлов„Това й е мечта – да роди дете от Ники Михайлов! Сигурно стратегията й е да не му казва до последно, за да може после да е късно и да не прави аборт. Навремето така постъпи и с Валери Божинов – той узна чак в началото на 3-тия месец“, коментират столични клюкарки.

Алисия и вратарят се събраха преди няколко месеца, след като официално се разделиха през лятото. Тогава Ники за кратко се върна при бившата си любовница Николета Лозанова, което пък стана причина за разтрогването на връзката й с Валери Божинов. Сега обаче Михайлов и фолкзвездата отново са на върха на щастието.

За Никулден Алисия е пътувала до Италия, където футболистът играе. Тя е гостувала няколко дни в дома му, след което се прибра. Не е ясно дали тогава Михайлов не е бил уведомен, че има възможност да стане баща.

„Работата ще стане много дебела. Боби Михайлов и Мария Петрова хич не я харесват и няма да позволят Ники да има дете от Алисия. Сигурно ще й се наложи да прави аборт“, обзалагат се светски персони.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/JHJ6ndUYD6o

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *