Алекс Сърчаджиева смая всички! Ето какво направи след загубата на Иван Ласкин:

Александра Сърчаджиева смая всички със силата на духа си след кончината на любимия й Иван Ласкин навръх Богоявление – 6 януари. Актрисата се завърна на театралната сцена броени дни след драматичната загуба на мъжа си.

Алекс Сърчаджиева в първата си постановка след загубата на Иван Ласкин

Нещо повече. Алекс Сърчаджиева продължава да репетира абсолютно всички постановки, които е поела и спазва ангажиментите си абсолютно стриктно. Независимо колко й е тежко в момента, по време на изпълненията й на сцената, по нищо не личи страданието й, разказват зрители, посетили постановки с Алекс Сърчаджиева наскоро.

Актрисата трябва да е силна и заради дъщеря си София. 10- годишната дъщеря на Алекс и Иван Ласкин преживява тежко загубата на татко си и няма как да се справи без майчината опора.

Сърчаджиева е станала кожа и кости от страданието без последните месеци, издават близки приятели. Но духът й е по- силен отвсякога.

Алекс Сърчаджиева и Ласкин започват връзката си в тежък период за актрисата – загубата на майка й Пепа Николова през 2006 г. Оттогава двамата бяха неразделни. Иван Ласкин не е криел за проблемите с алкохола. Здравето му обаче рязко се влоши в края на миналото лято след загубата на баща му. Тогава става ясно, че актьорът е в напреднал стадий на цироза и има нужда от трансплантация на черен дроб. Ласкин обаче така и не доживя животоспасителната операция.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *