Алекс Сърчаджиева се помири с Елен Колева

Елен и Сашка отново са приятелки след 8 години вражда и професионална надпревара
Елен и Сашка отново са приятелки след 8 години вражда и професионална надпревара

  С дин конфликт по-малко ще има оттук нататък в актьорските среди. Двете заклети врагини Елен Колева и Алекс Сърчаджиева най-накрая са намерили сили да си простят старите грешки. Между тях изчезнало напрежението и се настанили мирът и покоят. Поне така смята Сашка, която отдавна е забравила причините за сложните си отношения със своята бивша екранна партньорка.

Преди да се заговори за мир, двете актриси не се понасяха почти 8 години. По това време те се изправиха една срещу друга в надпреварата за престижна филмова награда. Призът за най-добра женска роля в категорията дебют на Националния филмов център 2006 г. ги постави в пряка конкуренция и разпали ненавистта им. Това се случи месеци след снимките на филма „Шивачки“. Лентата бе техният входен билет за киното и даде повод на амбициите им да избуят.

След като филмът се завърта на екран, позитивните коментари за играта на Александра я карат предварително да се почувства победителка. Изненадващо обаче наградата отива в ръцете на доста по-неопитната в това време Елен и с това поставя началото на буря от нападки срещу нея в цялата гилдия. Тръгва слух, че за статуетката е платила с младото си и свежо тяло на режисьора Людмил Тодоров, но тази връзка така и не намира доказателства.

Алекс Сърчаджиева
Алекс Сърчаджиева

Тази пролет двете актриси се срещнаха за пръв път след много години в шоуто „Денсинг Старс“ и решиха да заровят томахавките. Напук на очакванията на зрителите, че старият им конфликт ще се превърне в ключова тема за шоуто, това не се случи и Елен и Алекс бяха незабележими в общуването си.

Ролята на Сашка бе да помага на водещия Краси Ранков зад сцената и тя се справи блестящо с тази задача, без да създаде нито една кавга. Сърчаджиева първа приветстваше танцовите двойки в шоуто и получаваше от тях коментари за представянето им и оценките, които са получили от взискателното жури. В тази задача й се налагаше да контактува дори с тези от участниците, които не й бяха никак по сърце. А именно сред тях бе и колежката й Елен Колева. Двете с нея пазеха благоприличие и никой не можеше да каже, че някога са си вдигали шумни скандали и са си разменяли звучни обиди.

Елен Колева
Елен Колева

„Това са минали неща. Всичко това, което имаше между мен и Елен, беше преувеличено от външни хора, и то изкуствено. Даваше хляб на много клюки, но на практика никога не е съществувал конфликт между нас. По време на шоуто ние се забавлявахме много и си изкарахме страшно приятно. Събудихме спомените за едни стари времена. Всякакви скандали са плод на нечие въображение. С Елен имахме много приятни отношения и не смятам, че си е личало някакво напрежение, което толкова много да бъде коментирано“, призна Сашка.

С това дъщерята на Пепа Николова даде категоричен знак, че страницата със спора й с Колева, отдавна е затворена. Поводите за него пък отдавна били забравени за нея самата, макар и за цялата актьорска гилдия темата да е все така любопитна. Причината е, че в гнездо на оси какъвто е родният шоубизнес, приятелствата и скандалите винаги са породени от интереси. И в момента всички се вълнуват какъв ли интерес е успял да събере отново двете звезди от „Шивачки“, които толкова дълго не искаха да се погодят една с друга.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *