Алекс Сърчаджиева Разплака България с Покъртителната си Изповед след Загубата на Иван Ласкин!

40 дни след кончината на Иван Ласкин, половинката му Александра Сърчаджиева даде първото си интервю. Ето какво сподели актрисата за най- тежкият период в живота си:

„Още съм в ступор, а изминаха 40 дни. Аз съм в нищото. На дъното съм. Не знам какво ми се случва и как да се измъкна“, заяви Алекс.

Актрисата разкри, че дъщеря им София много тежко изживява загубата на баща си. Когато я завела на гроба му, момиченцето поискало да го изкопае, за да го прегърне.

Сърчаджиева разказа и какво е било състоянието на Ласкин преди смъртта му. Тя призна, че е имал цироза. Но не заради злоупотреба с алкохол. Александра е категорична, че слуховете за алкохолизма му, не са верни.

Първият път, когато постъпил в болница през септември, състоянието му било изключително тежко с висок риск за живота. Единият му крак бил подут до лилаво заради загуба на кръв в меките тъкани. Въпреки че нямал много шансове още тогава, лекарите от Втора градска болница успели по чудо да го спасят.

Когато през декември постъпва във ВМА, вече бил много зле. Инфекция засегнала здравия крак, а черният му дроб нямало как да я пребори. Единственият шанс била спешна трансплантация на нов черен дроб. Но така и не доживял спасението.

Когато научила за загубата на Иван, Александра била в дома на Фънки. Станало й лошо и започнала да повръща.

След кончината на Ласкин, много хора се опитали да си приписват приятелство с него, въпреки че приживе го плюели зад гърба, разкрива Сърчаджиева.

В края на интервюто актрисата обаче благодари и на всички истински приятели, които й помагат в трудния момент. Тя не крие, че освен тежкото си емоционално състояние и разбита психика, има и много финансови проблеми, за които разчита на помощта на най- близкото си обкръжение.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *