Алекс Сърчаджиева прави стриптийз на Ласкин за закуска!

Иван Ласкин

  Алекс Сърчаджиева наистина е влюбена до уши в половинката си Иван Ласкин. Това показва и видеоклипчето, с което двамата зарадваха приятелите си и почитателите си в интернет преди дни.

На него се вижда как щерката на Пепа Николова се кълчоти без пола или панталон, преди да поднесе семейната закуска, която с много любов е приготвила за близките си. Иван пък снима, хълцайки по сексапилните й форми, и отправя звучни коментари за прелестите на съпругата си.

Алекс Сърчаджиева

Водещата на „ВИП Брадър“ дори си тананика актуална песен. В едната си ръка чаровната актриса държи паница, която чевръсто поставя по незнайни причини, ту на задника си, ту на най-интимното си място.

Очевидно двамата добре са прекарали нощта, като се има предвид ведрото настроение на младата булка, която върти задник, обут в гащи с кучешки десен.

За половинката си Ласкин казва, че е истински късметлия, защото е глезен до безобразие. Той е щастлив с двете си дъщери – Люба и София, която това лято се опитал да научи да лови змии с голи ръце. Актьорът бил убеден, че змиите са библейски същества и трябва да бъдат обичани, защитавани дори от децата, които не винаги разбират какво правят.

Сашка крие най-интимната си част в гащи с кучешки десен
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ВИЖ ВИДЕОТО:
 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *