Алекс Сърчаджиева отгледа бебето си в телевизията! Ласкин нехае!

Александра Сърчаджиева с дъщеря си София

  Покрай огромната си заетост и нежеланието на Иван Ласкин да помага, Александра Сърчаджиева отгледала детето си по телевизиите, мълвят злите езици.

Днешната водеща на „Денсинг старс“ била принудена навсякъде да мъкне бебето със себе си, защото нямала и пари за сносна бавачка, признават техни семейни близки. Когато малката София била едва на 6 месеца, на Сашка й се наложило да води риалитито „Фермер търси жена“, спомня си тя.

В кулоарите на Нова телевизия се говори, че целият екип на предаването от добро сърце се включил в гледането на бебето. И всеки помагал – кой с каквото може, за да е възможно снимките с Александра Сърчаджиева да станат добре.

Малката се държала като печен професионалист и по никакъв повод не притеснявала майка си, когато била пред камера.

„Нямаше на кого да я оставя… Но и да имаше – не бих го направила. То е грехота да имаш кърма, а заради работата си да прекъснеш кърменето. Кърмех я обикновено в колата, докато пътувахме към снимачната площадка.

Тя никога не отказваше да се храни, след като приключвах с работата или имах някаква почивка между снимките. Но, никога не ми се е налагало да прекъсна работата си заради нея“, гордее се с малката майка й.

Доста вода изтече оттогава, но кадри на Нова тв още помнят, че тогава е трябвало да пропътуват над 2000 километра по територията на цяла България. Екзотиката била пълна.

Ферми за крави, пъдпъдъци, кокошки, червеи, та дори за отровни змии били само малка част от местата, посетени от телевизионерите в търсенето на участници.

По време на снимките докато Александра яздила кон се наложило дори да й бият ваксина и я превържат, след като без да иска насред полето настъпила пирон. Това обаче не й попречило, само след минути да пробва да управлява трактор, казаха запознати с тази телевизионна идилия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *