Алекс Сърчаджиева в шок заради Ласкин! Вижте какво се случи:

aleks-laskin-1Алекс Сърчаджиева буквално е полудяла от притеснение.

Причината е любимият й Иван Ласкин, който се разболя сериозно. Той отиде в конкурентното шоу „Фермата“, прилоша му и беше откаран с линейка в болницата. Оттам му забраниха да продължи участието си, но не стана ясно защо е бил хоспитализиран.

Близки до семейството обаче издадоха, че на Васко де Гама му е открита цироза. Засега заболяването било в стадий, в който все още може да се овладее, но с много строг режим, диета и пълно отказване от алкохола.

Сашка била в шок, че любимият й можел да си отиде. Той се оказал капризен пациент и не искал да яде буламачи, а наблягал на мръвките, които буквално го убиват. Тя му готвела диетични супички, правела му фрешове, но той непрекъснато мрънкал. Освен това стояла като страж до него да не посегне към алкохола. Ласкин обаче издебвал момента и надигал бутилката, докато я няма.

Ласкин гаражОт Биг Брадър я съжалиха и сега тя работи само във вторник и четвъртък. Епизодът в петък минава без нея. Сърчаджиева непрекъснато води мъжа си по лекари, но те казват едно и също. Диета и пълен покой. Иван обаче се инати и крещи, че няма да се отнасят с него като с инвалид, той добре знаел какво прави и не искал да слуша никакви лекари.

Алекс е в пълен потрес. Тя не само трябвало да работи и да издържа семейството, но се оказала и в ролята на бавачка на непослушния си съпруг, който я дебнел да излезе и нагъвал луканка и сланина, преглъщайки с биричка, която за него не била алкохол.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *