Алекс Раева издържа гаджето си DJ Дончо

Алекс Раева и DJ Дончо

  Кой мъж не мечтае за жена, която да не му иска и стотинка и сама да покрива всички сметки и разходи? В това отношение слабоизвестният доскоро диджей Дончо е истински късметлия. Той не само си е намерил гадже, което да го издържа, ами и спи с една от най-желаните дами в България – Алекс Раева.

Екранната Нина Роси от „Седем часа разлика“ е влязла в ролята на „глава на семейството“ и се грижи за финансовото благоденствие на приятеля си. С нейни пари двамата ходят по ресторанти, пътуват по света и у нас и спят в луксозни хотели, погледнато отстрани, излиза, че Алекс си плаща за секса с диджея. При това прескъпо.

Последната екзотична дестинация на младите влюбени бяха са Фйшелските острови. На плажовете там Алекс и Дончо изкараха цели две седмици този ноември, когато родината ни бе скована от студ. Малко по-рано звездите пък се израдваха на райската природа в Куба, където упражняваха любимия си дайвинг. По подводното гмуркане диджеят се запалил покрай певицата.

Подобни пътешествия излизат доста скъпо, но със солидните хонорари, които изкарва, Раева може да си ги позволи. За воаяжи до далечни страни само тази година тя е пръснала десетки хиляди левове.

В обкръжението на Алекс Раева проявяват абсолютно разбиране към склонността и да спонсорира постоянно диджея.

Та нали след всичките й любовни разочарования той е последният й влак, спасителната сламка, за която се е хванала, за да не остане стара мома. Певицата и актриса си е втълпила, че Дончо е мъжът на живота й и не може да си представи нито ден без него. Гологлавецът е нейна муза и в певческата й кариера – всичките й нови проекти са свързани с него.

Раева крои сериозни планове за бъдещето си с диджея. Тя го е представила на родителите си като свой евентуален съпруг и те се преструват, че го харесват.

А инак хич не им е приятно, че щерка им не си е хванала някой по-солиден господин.

Покрай Дончо Алекс забравила клетвите си, че никога и за нищо на света няма да се докосне до печката. Сега бившата изгора на Слави Трифонов се старае да бъде добра домакиня и често забърква любимите манджи на избраника си.

Някогашната вокалистка на „Ку-ку бенд“ толкова е хлътнала по диджея, че се скъсва от обяснения как той е по-красивият от двама им.

Заслепена от чувствата си, тя така и не може да забележи, че в сравнение с нея Дончо си е направо грозноват.

Макар и добре обгрижван от Раева, диджеят продължава да се дърпа за сватба. Венчавка и бебе не иска, защото вече е надявал ведмиж брачните пранги. Диджеят имаше 6-годишен брак, който разтрогна, когато се залюби с Алекс.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *