Александър Сано признава: Бях на дъното!

90 процента от хората в държавата са мрънкалници, които искат някой отгоре да слезе и да им оправи живота. Същите тези плачковци не са изживели и една десета от моите премеждия. Само че аз реших да не рева пред всеки срещнат на улицата и сам да се издърпам за косата“, обича да се хвали пред приятели и познати Александър Сано.

Александър Сано
Александър Сано

В един момент той е на дъното, а в следващия на върха. Ракета носител за кариерата му е предложението да влезе в сериала „Под прикритие“. В ролята си на добродушния гангстер Косъма Александър се превръща във всенароден любимец. Когато сценаристите решават да го убият и той пада на студения паваж, покосен от куршум, в държавата за една бройка не е обявен тридневен траур.

„Убийството ми в „Под прикритие“ е плод на лошо стечение на обстоятелствата. Не е вярно, че съм се изпокарал с продуцентите за повече пари и затова са решили да ликвидират героя ми. В действителност имах шанс да остана жив, но сам реших да се откажа, въпреки че бях набъркан в една игра за десетки милиони хвърля бомбата Сано. За какво точно става въпрос?

С актьора Мариан Вълев - Куката
С актьора Мариан Вълев – Куката

Сценаристите вече са решили да го свитнат, когато продуцентите му подписват договор с голяма чуждестранна разпространителска компания. Баров-ците харесват сериала и започват да го продават по различни места в света Популярността му расте, а парите текат като пролетен поток. Чужденците категорично настояват Косъма да продължи участието си в сериала и сценарият да бъде пренаписан. Продуцентите Митовски и Гочев се съгласяват и създателите на историята вече мислят как да я променят. В този момент Сано отказва да продължи, въпреки че му предлагат по-дебела пачка.

„Прецених, че няма смисъл да се пренаписва сценарият заради мен. Нямаше да има проблем, но за мен ролята се беше развила максимално и всичко след това щеше да е изсмукване от пръстите. Приятелите ми бяха страшно учудени, че не искам да продължа с проект, от който капеха нелоши кинти. Добре си бях направил сметката. От убийството на Косъма само спечелих. Хората го превърнаха в икона. В продължение на месеци само за това се говореше. Не съм суетен, но тази слава ми свърши добра работа“, категоричен е Александър Сано.

Малко след излизането му от сериала той и Мариан Вълев – Куката гостуват в някакъв малък град. Влизат в дискотеката и моментално са подхванати от озверялата тълпа. Побеснели тийнейджърки буквално ще разкъсат актьорите в стремежа да си вземат скъп спомен.

„Добре, че сме стари кучета. С Мариан по най-бързия начин се скрихме зад бара, докато се успокои обстановката. Но нямаше успокояване. Охраната едва удържа фенките. И на други места по страната са ни посрещали по същия начин. Все още не мога да свикна, когато по улиците ме спират хората и ми обясняват колко съжаляват, че са ме убили лошите“, усмихва се Александър.

Преди години самият той не на шега обмисля идеята да свърши със себе си. Животът, който е отнел баща му, поставял го е пред непреодолими препятствия, изведнъж решава да стовари цялата си непреодолима жестокост върху Сашо. В един момент доскорошните приятели в група „Мангасарян“ се изпокарват жестоко и всеки хуква в различна посока. За Сано тази раздяла е най-болезнена, тъй като не може да се ориентира навреме и да си намери друга доходоносна работа. На всичкото отгоре той се опитва да създаде семейство с любовницата на Иво Карамански Нели Атанасова, която има дете от Кръстника.

„Замислях се дали не е по-добре да се кача на най-високото в блока ни и да се метна. Яд ме беше на живота. Чак сега осъзнавам, че това е бил моментен пристъп на лудост. Едва ли наистина щях да направя някоя глупост, защото съм възпитан да посрещам с твърдост препятствията.

Нямах пари, нямах идея откъде да ги намеря, а трябваше да храня жена и дете. В този момент Нели доказа, че не е меркантилна гаднярка, която да ме изостави, след като се съберат тъмни облаци над главата ми. Двамата успяхме да избутаме проблемите“, хвали Сано своята Нели, която преди това е живяла в охолство покрай Иво Карамански. факт е, че и до днес Александър и Нели си остават здраво свързани, а Сано се грижи еднакво добре за сина на покойния кръстник на мафията и за дъщеря си Ава. Паричните проблеми също са останали далеч в миналото. Косъма няма голям интерес към нови роли в киното, тъй като от бизнеса си изкарва достатъчно, без да се налага да зъзне часове пред камерата, фирмата му разпространява легална музика в интернет. Торбите със злато пристигат, след като Александър успява да се договори със Слави Трифонов и да стане дистрибутор на неговата продукция.

„С Дългия се разбрахме много добре. Виждал съм го само 2 пъти. Зает човек е и е оставил нещата на адвокатите си. С него ни вървят нещата, въпреки че не изкарваме чак толкова, колкото говорят някои колеги. Стигат ни да си живеем спокойно и да се радваме на живота“, разказва Сано.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/yXkIukVHzCg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *