Александра Сърчаджиева иска второ дете от Иван

Алекс Сърчаджиева детеАлександра Сърчаджиева смята да се посвети на семейството си след края на сезона на „ВИП Брадър“. Водещата на ежедневните студиа от няколко години планира да има още едно дете и именно сега е подходящият момент за появяването му. Алекс обаче ще има нужда от спокойствие и подкрепа за да се сдобие с втори наследник от съпруга си Иван Ласкин. А за това се налага малко да забави темпото.

Водещата няма никакви поводи да е недоволна от кариерата си. Актрисата е едно от най-използваните телевизионни лица в последните 4 години и с това успява да издържа семейството си. Водещата дори може да си позволи лукса да напусне Военния театър ей така, от каприз, без да се притеснява, че от това ще пострада бюджетът й. Навярно точно в този закъснял успех Алекс вижда своя шанс да не емигрира от България, както бяха решили с мъжа й преди време.

„С Иван се замисляме отвреме-навреме по тази тема. Тук, в тази държава, се случват много странни неща. Мислели сме си да заминем за чужбина. Но когато забременях със София плановете ни изведнъж се промениха. Такива идеи отпаднаха. Ако си без семество, сам, е по-лесно да емигрираш. Опъваш една палатка и започваш да градиш. Като имаш дете обаче, не може да си толкова смел“, разкрива провалените планове за живот в Америка актрисата.

След появата на дъщеря й София Алекс и мъжът й решили, че вече им е късно да бягат в чужбина. Затова и се отпуснали да градят живота си у нас. Част от него са плановете за още едно дете. И Алекс, и Иван мечтаели да се сдобият със син. За това обаче все не оставало време. Първо бил период на усилени снимки в реалити проекти, после пък идвали театрални ангажименти… и така колелото на живота се завъртало неумолимо. Актрисата обаче съзнавала много добре, че скоро ще трябва да предприеме някакви стъпки, ако иска да има лека и безпроблемна бременност.

Вече наближавала 35 г. – възраст, която се сочела за една от удобните, според лекарите, да стане отново родител. Алекс обаче не иска просто да ражда деца, а да има възможност да им осигури достоен живот. Актрисата не иска да е от майките, които хвърлят пеленачето си на бавачки, а да посвети време на грижите и възпитанието му. Точно както не направи преди толкова години биологичния й баща Йосиф Сърчаджиев. Двамата с него продължават да са в силно обтегнати отношения и да не си говорят. Легендата на соц. киното дори не е виждал внучката си София. Александра Иван Ласкин дете

„Това е тема, по която не желая да говоря“, отрязва всички мераци на любопитните Алекс. От горчивината, с която обаче го казва, се разбира че дори малкото човече не е успяло да размекне големия актьор да се помири с наследницата на Пепа Николова.

Въпреки това Сърчаджиева не смята, че семейството и родителството са загубени каузи. „Нищо друго не остава след теб, освен детето. Утре, като си отида от този свят, никой няма да помни ролите ми. Това, което реално те продължава , е детето. То е смисълът на живота ти. Няма нищо по-хубаво от майчинството“, категорична е Алекс.

грижите за малката София засега са й напълно достатъчни. А хлапето с нищо не я улеснява. Сладураната е наследила от части по характер и двамата си родители и това я прави доста чепата.

„Има си собствен характер. Такава особена е понякога и си отстоява нещата докрай. Това ще й върши работа в живота. Но ние с баща й ще видим зор“, през смях разказва за най-голямото си съкровище Александра.

За да не се превърне малката в глезла двамата й известни родители са взели специални мерки.

Нито Алекс, нито Иван си позволяват да лигавят момиченцето с всякакви играчки и занимавки. актьорите били единодушни по отношение на възпитанието на София и не си позволяват никакви конфликти пред нея. Така се надяват да изглеждат достатъчно авторитетно, че малката да не ги върти на пръста си. Част от този превъзпитателен план била и появата на братче.

„Не сме си сложили крайни срокове, но обмисляме тази възможност да се случи скоро“, казва Александра Сърчаджиева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *