Александра Богданска разкри СЕНЗАЦИОННА НОВИНА за Брака си с Лудия репортер! ВИЖ ТУК:

Признание на Александра Богданска- Петканова за брака й с Лудия репортер взриви социалната мрежа. Моделката публикува снимки със съпруга й, чрез които разкри истината за техния брак.

„Познайте кой е бременният този път? Много хора си мислеха, че нашият брак е фалшив и сме го направили за пари или слава, но истината е, че когато нещо е истинско то устоява на времето, препятствията и грешките, за да направи път на едно НОВО НАЧАЛО“, пише моделката с профила си.

Щурото семейство позира със снимка от ехограф, като по този начин недвусмислено показва, че очаква първото си дете.По- рано през годината Даниел Петканов загатна, че с Александра скоро ще стават родители. Но никой не му повярва. Слуховете бяха подсилени и от снимки на съпругата му, на които ясно се очертава наедряло коремче. Тогава тя обаче изкоментира, че просто хапнала повече на вечеря.

Сега обаче вече е официално. Не е ясно в кой месец е моделката, но вероятно в четвъртия или петия, тъй като преди това едва ли би съобщила щастливата новина.

Даниел Петканов и Александра Богданска сключиха брак миналата година по време на участието си във „Вип Брадър“. Тогава дори родителите на моделката не повярваха и отказаха да отидат на сватбата. Впоследствие обаче се оказа, че намеренията им да бъдат семейство са съвсем сериозни и бременността на Александра е най- сигурното доказателство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *