Албена Михова бясна на бившия си Тома – подминава го като малка гара! Вижте защо:

Албена ТомаАлбена Михова  изобщо не иска и да чува за бившия си дългогодишен любовник – рокаджията Тома Здравков.

Тя до такава степен му била бясна, че ако го срещне на улицата, би го подминала като непознат. Това признава самата Михова, която внезапно бе изоставена от хубавеца, а той си намери по-млада и по-красива жена. Новата на музиканта сбъдна мечтата му – забременя и му роди малко сладко момиченце, което двамата кръстиха Алиса и обичат безумно.

Албена обаче  дори не  е честитила бащинството на бившия си и изобщо не се интересува какво се случва с него.  „Никаква връзка не поддържам с Тома, нито съм го виждала, нито съм го чувала и не желая да комуникирам с него. Нито знам е знам какво прави, нито  ме интересува. Нямам за  какво да говоря с него, нито искам нещо да му кажа. Всичко изказано вече е в миналото.  Той знае, че е виновен за сегашното ми мълчание, затова също мълчи“, твърди Михова.

Албена не е щастлива в любовния си живот, който в момента е напълно замрял, но пък е изключително горда от сина си Мартин.

албена мартинКрасивият младеж участва в сериала „Ние, нашите и вашите“ и внезапно се сдоби с голяма слава сред подрастващите. Той  все още няма гадже, защото не може да свикне, че е толкова известен, а момичетата буквално се лепели за него като мухи и били готови да се хвърлят на врата му.

В училище девойките го засипвали с смс-и колко е готин и сладък и му определяли срещи, но понеже не можел да отиде на всичките, той не отивал на нито една.

„Все още си е срамежлив, славата не го промени“, хвали се Албена.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *