Албена Вулева се връща на екран със „Сигнално жълто“?!

Албена Вулева

Устатата телевизионерка запази пълно мълчание относно слуховете, че култовото й предаване „Сигнално жълто“ се връща в ефир.

Мълвата, която се носи от известно време по медиите е, че Албена Вулева щяла да води отново предаването, което я направи звезда. Въпреки, че се излъчваше в кабеларка, „Сигнално Жълто“ бързо стана любимо на зрителите, заради пиперливия език на водещата, която без да си поплюва разкриваше и връзваше кусури на нашите звезди. Така шоуто й стана едно от най-сензационните и скандални телевизионни предавания в историята на нашата телевизия. Вулева бе безпощадна в своите

Албена

коментари, но това й донесе и не малко неприятности. Колкото до връщането на екран, за съжаление самата Албена отказа да потвърди слуха, че се връща на екран. Журналистката се измъкна с коментар от сорта, че не могла да коментира тази мълва, ако имало нещо то щяло да се види, ако няма също- бе лаконична звездата. Така че не ни остава нищо друго освен да стискаме палци връщането на „Сигнално Жълто“ да е истина.

Сигнално Жълто :

http://youtu.be/1uGs0rbAKbc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *