Албена Вулева: Орлин Павлов е безличен!

Орлин е бил безличен

Според устатата водеща, Орлин Павлов бил най-безличният победител във „Вип Брадър“. Да си припомним, че  Орлин Павлов остана на финала с Фънки, но в крайна сметка го победи с 55.8%. 

Според сигнално жълтата блондинка, практиката в Биг Брадър е победителите никога да не се набиват в очи, а онези със силните характери и индивидуалности, не достигат до сумата предназначена за победителя.

Албена си призна, че никога не би определила Орлин като лидер, защото той нямал твърд характер. Това било и гигантската пречка пред неговата успешна кариера, заявява още Вулева. Може да се добави и мързелът му, който беше определен от някои като причина за малкото му изяви.

Орлин Павлов

Все пак Албена Вулева отбеляза, че в този сезон призьорът е носител на положителни качества. Орлин е приятен, възпитан, артистичен и модерен.  Въпреки това тя мисли, че шоуто било изнесено предимно от Фънки, Къци и Златка. Мис „Сигнално жълто” завършва, че най-скучните участници в реалитито са и били  Аксиния, Багата и Никол.

Най-много заслужаващ наградата е Къци като най-културен човек и пример как трябва да се държи всеки. Златка е далеч от всякакво държане, би трябвало да поработи върху обноските си.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *