Актьорът Симеон Лютаков обича да снима голи жени

Симеон Лютаков

  Ако силното присъствие на Калин Сърменов не го заслепяваше, Симеон Лютаков навярно щеше да най-голямата звезда от мъжки пол в сериала „Седем часа разлика“. Въпреки второстепенната роля на прокурор Иван Иванов обаче актьорът си спечели немалко почитателки сред дамската аудитория.

Самият Симеон или Саймън, както го наричат близките му приятели, никак не е очарован от етикета на секс символ, лепнат му заради хитовата поредица. Актьорът откровено се дразни от намеците, че е разбивач на женски сърца, и се опитва да гради имидж на сериозен и отговорен мъж. От пет години, той е обвързан с красавицата Кристина Диманова и се кълне, че в нейно лице е открил жената на живота си

Макар че възрастовата им разлика е цели 16 години, госпожицата не се притеснява да бъде с 40-годишната звезда.

С приятелката си Кристина

Любовната им история започва в едно студио, където Кристина позира, а Симеон снима, тъй като фотографството му е хоби от две десетилетия. Любопитна подробност е, че по време на сесията хубавицата е чисто гола. Пищно надарената от природата Кристина направо зашеметява Симеон, който мигом си пада по формите й.

Девойката също усеща флуидите от актьора и не след дълго се озовава в постелята му. От този момент двамата заживяват под един покрив като официална двойка.

Екранният прокурор и до днес продължава да снима младата си приятелка. Най-често я улавя в еротични пози, способни да изпотят всеки индивид от мъжки пол. Кристина пък няма против да позира пред гаджето си, заставайки чисто гола пред обектива му. Актьорът обаче обожава да я снима тогава, когато тя не знае. И с ръка на сърцето си признава, че е любител на воайорството. Манията му е да снима голи жени. Някои казват, че това е особен вид интелектуален фетишизъм.

Симеон Лютаков е толкова запален по снимането, че преди време зарязва актьорската професия и напуска България, за да пътешества по света. Изкарва две години в Египет, където увековечава пейзажи от Сахара. Наши музиканти в Кайро обаче го придумват да се яви на кастинг за арабски сериал

Кристина е любимият му еротичен модел

Тамошните режисьори оценяват таланта му и го вземат като статист в няколко сапунени продукции. Така Лютаков започва да трупа опит в безумни сапунени сериали, предназначени за емирствата, още преди идеята за „Седем часа разлика“ да се е появил.

След странстването по света Саймън се завръща на родна земя и отново се заема с актьорските си ангажименти във Варненския театър. Хубавецът е родом от морската столица, така че често му се налага да пътува разстоянието между нея и София.

В последната година той твърдеше, че се е отдал основно на „Седем часа разлика“, но по всичко личи, че не е така. Преди седмици Лютаков откри самостоятелна изложба на фотографските си произведения през последните 20 години. Както се предполага, най-голям интерес предизвикват актовите снимки на актьора.

Оказва се, че прокурор Иван Иванов не се е нагледал само на прелестите си на гаджето, а е щраквал куп други голи красавици. Кристина обаче твърди, че не ревнува любимия си от тях. Младата госпожица е категорична, че за нея еротичните фотографии, дело на Симеон, не могат да бъдат повод за ревност.

Двамата са повече от влюбени, но в скоро време нямат планове да вдигат сватба. Лютаков издава, че това се дължи на факта, че девойката следва право и понеже е навътре в семейната му част, се страхува да не ошушка имането му при евентуален развод след брака.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *