Актьорът Владо Карамазов не се снима в сериали заради железен договор за “Сървайвър”

Владо Карамазов, като водещ в "Сървайвър"

  Звездата на Народния театър Владо Карамазов горчиво съжалява, че преди пет годи­ни е приел предложението да стане водещ на „Сървайвър“. Актьорът става лице на преда­ването през 2007-а, след като продуцентът на първия сезон Сла­ви Трифонов се отказ­ва и правата са поверени на компанията на Евтим Милошев „Дрийм тийм“, която кани чаровника за водещ.

 По това време Карама­зов започва да набира популярност, но основно пред театрална публика. Сам съзнава, че има нужда от свеж прилив на екранна слава, за да накара повече хора да влязат в театрал­ния салон. Без да подозира какво го чака след това, той приема офертата на Милошев и подписва до­говор като водещ на екс­тремното риалити.

 С днешна дата Владо определя слагането на па­рафа си върху документа като една от най-големите си грешки. Въпросният до­говор крие много „подвод­ни камъни“, а евентуален развод с продуцентите, и по-специално с Би Ти Ви, е по-заплетен дори от този на милионерска двойка с 15-годишен брак зад гър­ба си.

Нончо Воденичаров

  „Сървайвър“ донесе тота­лен обрат в кариерата ми. Хората наистина научиха за мен, но непрекъснато ме свързваха с това шоу. Едва в последните две години го позабравиха, и то защото вече не се излъчва. Аз обаче продължавам да съм вързан за него. Имам же­лезен договор с Би Ти Ви, който не ми позволява да се снимам в други продук­ции, нито да ставам лице на предавания в конкурентни медии. Доста неприятно е, защото, когато получа ня­каква покана, трябва да обяснявам надълго и нашироко, че съм обвързан с тази телевизия. Затова и не се снимам в българ­ските сериали, които много харесвам“, обяснява пре­междията си секс символът на Народния театър.

Факт е, че въпреки стату­та си на една от най-голе­мите звезди в актьорската гилдия Карамазов не се е вясвал дори с малка роля в толкова модерните родни сериали. Покани не липс­ват, предлагани са му роли на главни персонажи, но той е принуден да отказва тлъстите хонорари. Иначе трябва да плаща огромна неустойка на Би Ти Ви зара­ди неспазването на клаузи­те в договора си с нея.

  „Сървайвър“ е кошмар за Владо не само заради професионалните отговор­ности към формата и те­левизията. Актьорът пре­живява ужас в четвъртия сезон на шоуто преди три години, когато по време на снимките във Филипините загива един от участници­те – Нончо Воденичаров. Кметът на Раднево вне­запно умира от масивен инфаркт, секунди след приключването на ос­порвано състезание между играчите. И ма­кар че лекарите еди­нодушно констатират, че той е бил в отлич­но здравословно със­тояние, съмненията, че прекаленото физическо натоварване е пръснало сърцето му, остават и до днес.

 В онзи момент човекът, който трябва да обясни ситуацията на зрителите така, че имиджът на шоу­то да не бъде накърнен, е именно Владо Карамазов. Самият той обаче е в шок, тъй като смъртта на Нончо се случва буквално пред очите му. Актьорът дълго време не може да се отър­си от видяното и е катего­ричен, че повече не желае да води „Сървайвър“. Не му се и налага, тъй като след фаталния сезон никой не се наема да поднови снимките на екстремното риалити.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *