Актьорите Никола Стоянов и Джулия Бочева от „Революция Z” крият любовна връзка

Никола Стоянов и Джулия Бочева

  Бурна тиинеиджърска любов пламна в новия сериал на Би Ти Ви „Революция Z: секс, лъжи и музика“. Младите актьори Никола Стоянов и Джулия Бочева, които играят главни роли в сапунката имат тайна връзка от месец насам. Че се обичат, са разкрили само пред най-близките си приятели. Те обаче са заклети да мълчат по въпроса до второ нареждане.

За да не предизвикат подозрение в екипа на сериала, Никола и Джулия са изградили сложна стратегия. На снимачната площадка си контактуват само ако се налага за някоя сцена. Иначе спазват дистанция. Поздравяват се строго официално и ако сценарият позволява, се избягват по цял ден. Усилията им са напразни, но те още не го знаят.

От седмица колегите на Никола и Джулия са в течение на връзката им. Знаят не само актьорският състав на сапунката, но и всички оператори, сценаристи, режисьори. Само двамата тийнейджъри си мислят, че тайната все още не е разкрита.

Официално наистина е така. Никой от екипа на „Революция Z: секс, лъжи и музика“ не смее да сподели на влюбените младежи, че няма смисъл да се крият. Страхуват се, че ще ги притеснят или още по-лошо – ще ги обидят и засрамят. Затова всички в сапунката се преструват на неразбрали.

„Правим се на ударени. Уж не знаем, уж не виждаме, че летят флуиди. Пълна лудост, но щом се налага, ще си мълчим. Нека се обичат младите, но защо трябва да е тайно?“, чудят се в екипа на „Революция Z“.

Интересна подробност е, че любовта между Никола и Джулия стартира по сценарий. Буквално. В сериала 24-годишният Стоянов играе гимназиста Тино. Той е бунтар, който отказва да спазва както училищните, така и житейските норми. Животът му се променя, когато се влюбва до полуда в съученичката си Ани –Джулия Бочева. Тя пък го играе хулиганка, неконтролируема девойка със семейни проблеми, която мечтае да стане музикална звезда. В последните излъчени епизоди на сапунката Ани още не е разбрала за нежните чувства на Тино. Затова с лека ръка приема да стане гадже на Боби – актьорът Иван Тошев. В сериала той е плейбой и най-добър приятел на гаснещия от любов младеж Тино. Тъкмо заради дружбата им тайният обожател на Ани се отказва да се бори за сърцето й.

Тино преотстъпва това право на Боби.

Любовта на Тино към Ани се пренесе от сериала в реалността. За щастие се оказа споделена. Двамата вече са гаджета от месец, обясняват от екипа с усмивка. Убедени са, че Никола и Джулия сами ще афишират връзката си, когато преценят, че са готови.

Никола и Джулия наистина сякаш са създадени един за друг. Общите им интереси не, се изчерпват с актьорството. Запалени са и по музиката. 24-годишният младеж съумява да съчетава работните си ангажименти с хобито си да свири на китара. Пише текстове и композира музика към тях.

Една от песните му даже е качена в „Ю Тюб“. Наречена е „Свобода“ и в нея Никола пее: „Мечтая си за малка къща, със някакво дърво отпред. И понякога при мене да се връща жена с усмивка като мед“.

Няма съмнение, че именно романтичната му и нежна душа е привлякла колежката му Джулия. За разлика от него, тя се занимава професионално с пеене.

Повече от 10 години е била част от детската вокална формация „Бон-Бон“, където е пяла заедно с Поли Генова. 19-годишната девойка е завършила музикалното училище „Любомир Пипков“, където е изучавала пиано и виола. Към актъорството се насочва, след като завършва гимназията. Кандидатства в НАТФИЗ и без проблем я приемат в класа на Стефан Данаилов.

Любопитното е, че с тайното й гадже Никола Стоянов са се разминавали много пъти по коридорите на академията. Още тогава помежду им прехвърчали искри, но нито един от двамата не смеел да направи първата крачка, разказват запознати. До любовни признания се стига чак когато се озовават на снимачната площадка на „Революция Z: секс, лъжи и музика“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

6 Отговора за "Актьорите Никола Стоянов и Джулия Бочева от „Революция Z” крият любовна връзка"

 1. Miroslaww   26.12.2012 at 21:16

  актьорът Иван Тошев-Боби не се казва така ами се казва Иван Тишев

  Отговор
 2. Mariya   01.03.2013 at 22:54

  Не знаех, че Революция Z е „сапунка“, нито че хората над 19 са все още тийнейджъри… 😀

  Отговор
 3. cinderella2609   05.03.2013 at 11:50

  i otkoga ako moga da popitam revoluciq z e sapunka
  i ako za vas e takava to tova ne oznachava che e sapunka i za drugite

  Отговор
 4. mimi   28.04.2013 at 17:58

  тва е супер тъпо
  революция z е най-якия български сериал правен някога в историята на българските сериали
  ако някой хора смятат сериала за сапунка ДА СИ ЗАПАЗЯТ МНЕНИЕТО ЗА ТЯХ
  тоя филм е УНИКАЛЕН

  Отговор
 5. Rafaela   06.06.2013 at 10:57

  съгласна съм РЕВОЛЮЦИЯ Z е най-готиния сериал правен някога няма равен не мисля че е сапунка Баща ми казва че е сапунка но той какво ли разбира-НИЩО

  Отговор
 6. вики   30.06.2013 at 22:04

  aко Революция z е сaпункa aз aъм трaмвaй.тия сa толковa прости че не прaвят рaзликa между сериaл и сaпункa. a пък и кaкво ви интересувa че сa криели връзкaтa. и aз дa бях нa тяхно място и aз ще я скрия кaто пишaте сaмо глупости по техен aдрес. aко въобще сa се криели.в което aз лично не вярвaм.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *