Актрисата Линда Русева позната от сериала “Седем часа разлика” заряза мъжа си

Актрисата Линда Русева

  В толкова мод­ните напосле­дък БГ сериали, кръчмата и барът са неизменна част не само от декора, но и от сюжетната линия. Така е и в новия сезон на Би Ти Ви по­редицата „Седем часа раз­лика„. Там интригите все по-често се въртят и заплитат в нашенското заведение „Избата“ в Ню Йорк.

 В ролята на възло­вата за сюжета барманка Цвета влиза актрисата Линда Русева. Нея масо­вата публика не я познаваше от преди изявите й в сериала на Магърдич Халваджиян. До стар­та на „Седем часа разлика“ блондинката бе участва­ла само като статист и епизодик в отделни те­левизионни поредици и филми, а наблягаше повече на театралната си кариера. Така й оставаше повече време за близ­ките й.

 Само до преди няколко месеца Линда била щастливо омъжена жена за Андрей Кулев, наслед­ник на известния ни художник и режисьор Анри Кулев, и внук на наскоро починалата кинолегенда Бинка Желязкова. Уви, бракът им се разпаднал и днес вече нищо не е в състояние да го спаси, ко­ментират в арт средите.

 С Андрей екранната Цвета се запознала преди повече от 15 години. Пръв я заговорил той и няколко месеца по-късно минали под венчило. Не след дълго им се родил и син.

Съпругът на Линда - Андрей Кулев

  Говори се, че наследникът на Анри Кулев не случайно се е оженил именно за Линда. В оне­зи времена той си падал по ексцентрични дами и налитал най-вече на жрици на Мелпомена, постоянно за­бъркващи се в скандали. Линда била точно такава.

 Барманката от „Седем часа разлика“ никак не си поплювала на младини и се славела в гилди­ята с изцепките си. Тя била изго­нена от трупата на „Младежкият театър“, защото все закъснявала за репетиции и дори пропуснала да се яви на едно представле­ние.

 За Линда бракът с Андрей Кулев не е първи. Някога блондинката била омъжена и за по-малкия син на Николай Бинев и Домна Гане­ва – Велизар. Семейният й живот с него куцал от самото начало и най-логично било да се стигне до развод. Велизар приел спокойно факта, че жена му го е зарязала, хвърляйки се в обятията на друг.

 Като се има предвид съжител­ството на Русева със сина на Ни­колай Бинев, бракът й с Андрей си е направо с рекордна про­дължителност. Доскоро всички смятали нея и Кулев-младши за идеалното семейство. И се изне­надали искрено, когато научи­ли, че съпружеският тандем се разпада без ясни при­чини.

 Приближени до се­мейството подозират, че синът Анри Кулев не е изтърпял жена му да се подвизава като барманка в сериал за ма­совата употреба. Сама­та актриса обаче много държала на ролята си в „Седем часа разлика“ и се радвала, че играта й пред камера се оценява от зрите­лите. Така, след няколко шумни скандала съпрузите набързо решили да сложат край на съжителството си.

 Любопитна подробност е, че абсолютно същата съдба споходи и екранния партньор на Линда Русева Малин Кръстев. В сери­ала той играе брат на Таня Сто­ева (Ваня Цветкова) и собственик на ресторант „Избата“. Малинко, подобно на Линда, се разведе със Станка Калчева малко след старта на „Седем часа разлика“. В началото актьорът криеше но­вия си семеен статус, но с време­то призна за разлъката.

 В наскоро излъчените епизоди на хитовата тв сага героите на Кръстев и Русева – Боян и Цвета, бяха забъркани в любовна афе­ра. Прясно разведените аркашки обаче се кълнат, че интимната им връзка е само за пред камера и няма продължение в реалния жи­вот.

 Линда още не е намерила за­местник на мъжа си Андрей и сега живее единствено със сина си Павел. Малкият е наследил дарбата на дядо си Анри и се справя добре с четката, а майка му не спира да хвали аниматорския му талант. Тя не пропуска повод да изтъкне, че синчето й вече има награда от фестивал за късометражно кино.

 От миналата година Павел е ученик в Художествената гимна­зия в София. Той е в един клас с друга наследничка от елита – Рада, щерката на Марта Вачко­ва.

 

Става преводачка от беднотия

 Най-кризисните години за родното изку­ство – средата на 90-те, са незабравими и за Линда Русева. По това време актриса­та живее почти на ръба на мизерията, тъй като театърът е пред фалит, а за филми не може и дума да става. За да свързва двата края, блондинката изоставя истинската си професия и понеже говори няколко езика, се захваща с преводачески услуги. С тази дейност изкарва прилични доходи и малко по-малко оправя финансовите си батаци. А когато кризата отшумява, отново се връща към ролите в театъра и киното.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *