Аксиния с ново Верту!

Аксиния

Поп певицата известна от участията си по реалити форматите и краткото си присъствие в тях- Аксиния, успя да създаде няколко приятелства.

Красавицата въпреки, че не остана дълго в къщата на „Вип Брадър”, все пак бе и безценен инструктор за дамите, желаещи да смъкнат някое и друго килце от себе си и да са перфектна спортна форма.

Певицата редовно демонстрираше пред съквартирантките си фитнес уменията си и не пестеше съветите натрупани от опита. След като беше изгонена от зрителите, красавицата имала бая ухажори.

Аксиния Ченкова е фитнес маниак

Тя също не си губи времето, не изпускайки и най-малката възможност, отворила се пред нея за изява и срещи с популярни личности. Според последната мълва, тя е подновила контакта си с един от най-богатите мъже в страната.

Доволен от креватните и изпълнения, и орални способности, той я изненадал с чистак нов Мобилен телефон „Верту”, на стойност около 20 бона. Но той не е единственият и спонсор, палавницата била оплела в бикините си още няколко паралии. Един от тях даже бил известен спиртен бос.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Fl4chWPfTlk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *