Аксиния: Златка още има чувства към Багата

Аксиния

Красивата изпълнителка Аксиния, която стана втората падаща звезда от шоуто на VIP Brother, сподели, че в Къщата се отдавала на фитнес уредите, за да намали напрежението.

За какво напрежение става дума, зрителите се досещат. Палавата певица кръстоса шпаги със Златка. Двете дори за малко да се хванат за косите, заради „тренировките“ на чаровната красавица във фитнеса с Багата.

Въпреки че отрече да е имала флирт със самбиста, все пак прави впечатление тяхната новоизпечена дружба, зародила се на бягащата пътечка.

Аксиния зайче

Аксиния каза още, че влизала в спортната зала, когато около нея започвали да се разиграват филми, имайки явно предвид страданията на Злати.

Колкото до сравненията на Ники между нея и Златка, тя не му се сърди, защото според нея сървайвърът разигравал определена стратегия да си измисля герой.

Колкото до Златка и Багата, очевидно е според нея, че Златка още не е преодоляла раздялата, въпреки нейните приказки, но що се отнася до възстановяване на връзката им, няма никакъв шанс, заключи тя.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Fl4chWPfTlk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *