Ако спечелят изборите догодина от ГЕРБ обещават чудеса на хората!

Бюрата по труда отново се напълниха с хора

Както обявиха от партийната ядка на ГЕРБ, те си заплюха като основен приоритет следващата парламентарна сесия да вдигнат доходите на хората.

Като няма да забравят и здравеопазването, социалната политика, образованието, културата и инфраструктурата на страната. Това обяви официално пред медиите заместник председателят на ГЕРБ Димитър Главчев.

И радостно заяви, че през последното шестмесечие са натрупали бюджетен излишък. Затова едва сега са се сетили за политика на увеличаване на доходите. Той посочи, че преди, когато е била на власт Тройната коалиция, бюджетният дефицит е бил близо 0,5 млрд., затова и онези си позволявали да вдигат пенсиите по-често.

България мрази пенсионерите

Така ГЕРБ щели да се борят за благоприятна среда за икономически растеж и повишаване на заетостта. Това са били разликите между тях и опозицията, коментира Главчев.

От друга страна, опозиционерите го критикуваха с думите: „като чели досега не бяха те на власт и се сетиха да вдигат доходите на хората“. От началото на управлението на ГЕРБ статистка сочи, че са загубени около половин милион работни места.

Хората по форумите коментираха, че май предизборно стягат редиците политиците. България според повечето хора, е в бедствено положение, децата ни са вече на изчезване, селата са мъртви. Строим хотели, паркинги, магистрали, а край магистралите по „пътя към Европа“ се предлагат като леки жени,  малки  момиченца.   Над 40 процента са българите, които не успяват да си платя сметките и са без  доход.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2heWaq75i4U

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ако спечелят изборите догодина от ГЕРБ обещават чудеса на хората!"

  1. mina   07.09.2012 at 18:20

    az ako spe4elq 6te yveli4a detskite i pensiite na vsi4ki koito imat niski i sredi a teq deto sa po golemi 6te polu4at edna topla 6kembe 4orba ot 2,50

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *