Азис ял тортата на Цеци Красимирова !?

Азис и Цеци Красимирова

Днес кралят на поп – фолка Азис озадачи всички, като се изпусна пред приятели, че в неделя ял тортата на Цеци Красимирова. Малки и големи, фенове и врагове, започнаха да се чудят какво точно е имал предвид сладкогласният славей, като е казал това. Естествено и типично за България, в пространството тръгнаха слухове, че Васко е обърнал резбата и започнал да налита на женско.

Консервативно настроени привърженици на идола още в същия миг скочиха срещу тези предположения. Те излязоха с тезата, че ако това наистина се е случило, от техния любим ще остане нищо и половина, защото вече няма да е толкова колоритен. На другия полюс застанаха критиците на Азис, които доволно започнаха да потриват ръце, предричайки скорошен край на бляскавата му кариера.

Азис: Тоя отзад пък к`во иска?

Притеснени за бъдещето си хора от екипа на вокалиста го попитали какво, по дяволите, всъщност се случва. Учуденият Васил в първия момент се стъписал, но после разбрал за какво иде реч и обяснил, че никакви торти не е ял, ами с Цеци Красимирова просто се почерпили по една вкусна паста, която много им се усладила.

Наскоро трансформиралият се в пънкар Азис се похвали още, че е изключително доволен от успеха на последното си парче „Сен Тропе”. Доказателство за високата му котировка бил факта, че три от най-известните чалга певици въртели песента денонощно по клубовете, разбира се с негово позволение. Преслава, Галена и Андреа жънели бляскави успехи, като изпълнявали хита на звездата.

Виж видео:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *