Азис ще мачка Лепа Брена с пеене

Азис

Фолк идолът Азис е на път за се превърне в интернационална звезда, след като бе поканен да участва в музикалните награди Фолк Естрада в Хърватска. По време на шоуто той ще мери сили с мегазвезди на Балканската музика като Лепа Брена, Цеца, Елена Папаризу, Таркан и други.

Пред свои приятели Азис споделил, че не смята да пропусне възможността да блесне сред толкова могъщи конкуренти. Той заявил, че ще е безмилостен и жесток зад микрофона и със сигурност няма да допусне дори най – малката грешка.

Музикални критици от Изтока пък са категорични, че кралят на поп фолка има реалните шансове да отнесе някоя статуетка. Като ценители на този тип изкуство те застават зад мнението, че последните хитове на певеца са наистина уникални и са му донесли голяма слава не само в България, но и по целия свят.

Азис

Преди известно време Азис стана обект на изследване дори от националната руска телевизия НТВ, а вече и доста чуждестранни медии започнаха да следят развитието му.

Преди няколко дни певецът празнува 34-я си рожден ден. Празникът на Васил даде повод за широки дискусии около неговата личност по социалните мрежи, а повече от няколко хиляди негови почитатели го поздравиха, като му пожелаха смелост да осъществява мечтите си.

Виж видео:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *