Азис ще води новия ВИП Брадър!

Азис

Костинбродският славей щял да бъде новия водещ на поредния звезден БИГ Брадър. Според хора от кухнята, за тази си изява Азис щял да получи хонорар от 200 000 лева.

Ромската перла няма да води основното предаване, а късната емисия „Голямата уста“ и ще забавлява зрителите с остроумни коментари на ставащото в Къщата. Да си припомним, че в последните издания там видяхме в нова роля и попфолк дивата Камелия, която се изявяваше в новото за нея амплоа на водеща, а преди това и Дим Дуков се изявяваше като водещ. Според мълвата, първоначално Азо си поискал половин милион хонорар,

Василка

но бил отрязан категорично от продуцентите. Накрая, все пак, двете страни се договорили и изпълнителят се съгласил да води коментарното студио за 200 бона, като този му ангажимент нямало да се отрази на неговите участия по дискотеките и партитата. В момента продуцентите потривали доволни ръцете си, спомняйки си как скочи рейтингът на ВИП Брадър, когато Азис влезе в Къщата за малко с Китаеца. Дали ще се оправдаят техните очаквания, ще видим на есен!

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/F4hQ4J4BFOM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *