Азис циври за Ричард Гиър

Азис
Азис

Сълзлива бе миналата неделя за Азис. Същия ден кралят на фолка си поплака в домашна обстановка на филма „Хубава жена“. Василка бе толкова развълнувана от прожекцията, че призова всичките си приятели във фейсбук да пуснат телевизорите си на Нова, за да гледат класическата лента с Джулия Робъртс и Ричард Гиър.

Азис„Момичета, бързооооо. След малко Джулия Робъртс ще тръгне да пазарува. Пищяяяяяяяя“, написа в неделя вечер Азис. С това той постави началото на разгорещена интернет дискусия за любовта на двата персонажа във филма. Естествено бе обсъден и фактът, че главната героиня е пр*ститутка.

„Няма лошо. Дори да е такава и в живота, пак ще настръхвам! Абе и ние сме си еб*ли майката. Умреме за тази история, тези хора и всичко свързано с пр*ституцията. А колко несбъднати продължения на филма е имало по света…“, разсъждаваше Василка в социалната мрежа.

По-късно същата вечер Азис сподели, че винаги се разчувства на финалната сцена, в която Ричард Гиър се катери по външна стълба за евакуация, а Джулия го гледа с любов и трепет от прозореца на скромния си апартамент. „На тези кадри задължително плача“, разкри изпълнителят пред дружбите си във фейсбук.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/cGDErluxxZI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *