Азис с диария по празниците

Азис

  Ужасно преживяване имаше Азис по празниците! Певецът изкара Коледа прикован към тоалетната чиния. Причината? Коварно стомашно разстройство.

Василка сама алармира за нещастието си във Фейсбук. Естествено стори това с неподражаемото си чувство за самоирония.

„Един стомашен вирус ме дели от желаното тегло“, написа той. Последваха окуражителни коментари и пожелания за бързо възстановяване от страна на феновете.

Междувременно Азис сътвори вулгарно парче, с което отмъсти на Алисия за дружката си Николета Лозанова. Настоящата жена на Валери Божинов бе визирана в парчето на баджаначката си.

„На кръгъл час“ и това определено я ядоса. Засегната, тя обяви, че вратарят Ники Михайлов кръшка на Алисия, а Азис стигна и още по-далеч. Той без капка свян запя по адрес на ихтиманката: „Стига си ми се правила на Николета, прякорът ти знаеш ли, че е Минета? Мислиш, че не знам за всичките от Люлин?“.

Самата Василка отказва да уточни публично дали лирическата героиня в песента му е Алисия. За никого обаче не е тайна, че именно изпълнителката на „Ара“ е неговата муза. Та нали костинбродчанинът неведнъж е показвал на чия страна е в скандалите между певицата и моделката.

След поредната гавра с достойнството й, дошла този път откъм Азис, Алисия избяга в чужбина с гаджето си Ники Михайлов. Двамата с Малката перука прекараха Нова година в екзотична държава и ще останат там още няколко дни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *