Азис си направи любовни татуси на ръцете за да възбужда партньора

Азис

  Фолкславеят Азис прибегна до услугите на индуизма, за да си направи любовни татуировки. Върху нежната кожа на ексцентричната звезда се появиха временни рисунки от къна с едничката цел да я направят по-сексуална и желана в леглото.

Открай време Азиска е почитателка на мастилените рисунки и редовно рифрешва тялото си с нови и нови. Най-голямата гордост на певеца са разпукналите се и цъфтящи рози, виреещи върху задните му части. Те обаче вече не действали възбуждащо нито на Василка, нито на партньора й.

И за да докаже, че пред любовта в сърцето и мерака в кревата препятствия няма, влюбената ангелогласна омайница предизвикала мистичните сили, с помощта на които жените, последователки на източната религия, засилват сексуалния нагон на половинките си.

Ръцете на Василка трябва да възбуждат партньора му с рисунките си

Предварително звездата проучила, че в Древна Индия още преди няколко хилядолетия, когато се появило изкуството, наречено Мехнди, телата на младите момичета били покривани с фини и нежни чертежи, за да се харесат на младоженците си.

Два дни преди сватбения ритуал жените от рода рисували дланите, ходилата и интимните части от тялото на булката. Ефектът бил не само в красотата на рисунките и момичето, тайната се криела и в миризмата на къна, която действала възбуждащо на противоположния пол.

За да постигне същата цел изпълнителят на „Ти за мен си само секс“ се доверил на пловдивски татуировчик, просветен в тайните на индийските татуси с къна. Сред пръстените, така, че да не се вижда с просто око било вписано и името на възлюбения й.

По желание на палавницата от Костинброд пръстените били нарисувани във възможно най-наситеното червено, за да подсилят сексуалните копнежи към звездното й тяло.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *