Азис се прави на мъж

Азис

  Кралят на поп фолка заложи на мъжкарска визия и вече почти не се появява в публичното пространство с грим, рокли и високи токчета, констатираха негови фенове.

Късо подстриганата му коса, мургавият тен и спортните дрехи, с които движи напоследък, превръщат Азо в истински мачо, който няма нищо общо с предишния си скандален имидж.

Според негови познати, Васко се бил отчаял от женската си визия, на която залагаше дълги години (и която всъщност го изстреля на върха на звездния небосклон), защото осъзнал, че тя вече като че ли се е поизтъркала и не предизвиква желания ефект.

Освен това, поканите към него да пее по кръчмите, покатерен на високи токчета и облечен в къси поли, драстично намалели заради финансовата криза, ударила сериозно бранша. Знае се, че хонорарът на Азис да забавлява публиката соаниран като дама е доста по-голям от нормалния.

На всичко отгоре в чужбина женската визия на Васко не предизвиквала почти никакъв фурор. Нещо повече – заради странния му вид, голяма част от чуждестранната публика въобще не можела да го припознае като сериозен изпълнител. Това била една от причините Костинбродският славей да не може да пробие на световна сцена, коментират в бранша.

Азис видя, че с женски дрехи вече не е интересен и се преориентира към мъжкарската визия. Факт е, че като представител на силния пол изглежда много по-добре, отколкото като жена“, коментират доволни фенове на звездата.

Източник: в. „ШОК“

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *