Азис сам си пере слиповете!

Азис с изпраните гащи

  На Краля на фолка Азис нищо човешко не му е чуждо. Въпреки звездния си статут, Костинбродският славей си пере сам-самичък гащите! И то без да ползва за целта постиженията на съвременната техника.

От няколко дни блондинът е най-преследваната персона в Лозенец, където лагерува в семейния хотел на вярната си дружка Маги Желязкова. В „Каса Дел Map“ ежедневно се стича върволица от дечурлига, които преследват за автографи шмиткащия се загорял и гол по къси гащи чалга идол.

Един от феновете на Василка успя да я заснеме, докато в задния двор на хотела усърдно сапунисва червените си слипове. Певецът явно е фен на този цвят, понеже на простора провесвал

Запасена с бяло легенче и сапун, Василка започва процедурата по хигиенизация на гащите си

все червени гащи.

В понеделник рано заранта просторът осъмнал с 8 бройки винено и ярко червено бельо. На следващия ден операция “Ръчно изпиране“ се повторила, а в сряда и потретила.

„По всичко личи, че е доста хигиеничен и си сменя по няколко пъти на ден гащите“, киска се папаракът, гост на хотела, успял да щракне уменията на Василка над легена.

Логично, туристите полюбопитствали защо, аджеба, звезда като Азис не ползва пералнята, предоставена от Маги Желязкова за гостите й, а се труди като неуморна перачка от Подуенската баня.

От снимките се вижда, как звездата на фолка развява победоносно вече изпраното си бельо по същия начин по който тореадорите примамват бикове.

„Не давам на никой да ми пере гащите, откакто някакъв ненормален маниак ми отмъкна един чифт от пералнята на петзвезден хотел и по-късно ми се надупи с тях“, задоволил любознателните си фенове Азис.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *