Азис побърква с капризите си собствениците на заведения

Дори и в бизнес класа, скандалната Василка не се свени да се съблича полугола

  Азис надмина себе си! Звездата на чалгата е станал капризен като Мадона, Бионсе и Риана в едно, че и отгоре. Последната му приумица потресе собственици на заведение, където изпълнителят имал участие преди няколко дни – пожелал да спи върху гъши пух.

Няма грешка! При договаряне на участието си с известен бизнесмен, собственик на хитово чалга заведение, сладкопойната чучулига Василка изредила списък с изисквания, по-дълъг и фрапиращ и от тези на изброените по-горе поп диви.

На първо място Азис поискал петзвезден хотел. Такива – бол. Но следващият каприз на звездата буквално хвърлил човека в тъча. „Поиска дюшекът и възглавницата в спалнята му да бъдат напълнени с пух от гъски. С такава екстра хотелът не разполагаше. И когато му казах, че не мога да изпълня изискването му, отказа участието. Накрая все пак прие, след като собственикът на хотела поръча от свой приятелски хотел в Истанбул такива дюшек и възглавници“, сподели пред журналисти шашнатият бизнесмен.

Част от задълженията му били също да подсигури стаи в 5-звездната обител и на двамата едрогабаритни охранители на Василка. И още: самолетни билети бизнес класа и задължително минаване през ВИП-а на летищата в София и Варна. Тази услуга на аеропортите се заплаща по 70 евро на човек само в едната посока. На всичкото отгоре певецът пътува полугол в бизнес класата на самолета, което е доста озадачаващо и най-малкото некултурно.

Азис поискал в хотелския му апартамент да бъде подсигурена минерална вода с точно определена температура. „Защото при жега с вода от хладилника можело да повреди гласа си. Пердетата пък трябваше да са от точно определена материя – сатен“, разкрива още увеселителният бос.

Към съдържателите на заведения Василка имала и друго изискване – никога да не й организират вечеря със съпруги любовници, деца и рода до девето коляно. „Вече си подбирам участията и приемам само такива от собственици, които са ми приятели. Всякакви други покани отпадат на мига. Аз съм звезда, а не панаирджийска мечка. Канят ме на вечеря, а си водят цялата рода. И всички докато се наснимат с мен, ме умиришат на пот. Гнус, гнус… Станах алергична от потни роднини“, изпискала капризната чалга звезда пред приятелска компания.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *