Азис отново се превърна в мъж

Азис

  След като дълго време залиташе към женски превъплъщения, Азис отново реши, че ще залага на мъжка визия. Или поне за предстоящия летен сезон. Той напуска няколко снимки във фейсбук, на които ясно се вижда, че в последно време се носи изцяло в адамово облекло.

Захвърлил е дантелите, прашките, пайетите и всякакви други типични за кабаретните звезди аксесоари, като ги е заменил с къси дънкови панталони, свободни тениски и мъжки чехли.

Единственото, което издава по-нестандартните му влечения, са вечно нацупените устни и позите при снимка, така типични за всички чалга диви в последните години.

С Маги Желязкова

Иначе певецът видимо се е стопил още повече, продължавайки редовно да спазва режима на д-р Енджи Касабие. Той не се свени да демонстрира полуголото си тяло пред феновете в социалната мрежа. Освен тях на многобройните му татуси се наслаждават и туристите по родното Черноморие, където в момента се намира за откриването на редица известни заведения. Азис дори се вози гол в лимузината си, като използва прикритието единствено на тъмните стъкла на возилото.

Новият му мъжки имидж е съчетан и с тотално различна прическа. Русото, негова запазена марка от началото на кариерата му, вече е в историята. Сега изпълнителят е тъмнокос, с много силен тен и се стреми да прилича на испански мачо. Невинаги му се получава заради лакираните нокти, но пък това не го смущава да позира предизвикателно с добрите си приятелки Андреа, Венета Райкова и Маги Желязкова.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *