Азис: Омъжена съм, но ще се развеждам!

 

Певецът отказва всички участия по Коледа и Нова година
Певецът отказва всички участия по Коледа и Нова година

Фолк звездата Азис направи скандално самопризнание пред репортер. Васко призна, че е на път да си хване ново гадже. В профила си във фейсбук кралят на българската чалга е написал, че е „омъжена“.

Певецът не отрече постинга си: „Да, омъжена съм. За себе си!“, призна в типичния си стил певецът. Той обаче имал намерението да се разведе със себе си, тъй като имал нова тайнствена любов. „Няма да разкривам неща от личния си живот, тъй като с тях след това се спекулира в жълтата преса“, отсече ромският славей. Той допълни, че за първи път няма да има никакви участия по Коледа и Нова година. „Няма да пея, защото човек в един момент усеща, че има нужда от почивка.

Азис
Азис

Ще празнувам за пръв път. Искам да си остана вкъщи с приятелите си и с детето“, каза още пред журналисти Васко. По повод снимките си с боксови ръкавици, на които се закани на световния шампион Виталий Кличко, той заяви, че наистина му се е наточил да го бие.

„Пуснах провокацията, защото подкрепям Кубрат Пулев в каузата му да стане световен шампион и да бие Кличко, който бяга по ринга изплашено. Трябва да направим всичко възможно двамата да се срещнат, за да се види най-сетне, че Кубрат Пулев е най-добрият.

„Кличко, братле, почвай да трепериш“, заплаши шампиона попфолк звездата.

„Мъжът до мен трябва да е по-силен и по-богат от мен. Да може да ми помага в отглеждането на детето ми, за да мога спокойно да ходя по участия. Сега не ми е до пеене. Започнах да обикалям столичните мо-лове, за да купя подаръци на дъщеричката си Рая“, разказа още Азис, който се нареди на трето място по популярност редом с Harlem Shake и Gangnam Style според Гугъл. Оказва се, че именно той е най-търсеният български певец според проучване на глобалната интернет търсачка, а през изминаващата година в България във виртуалното пространство хората са се интересували най-много от песента „Евала“ на Краля на попфолка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/0Q4OTEbFRlY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *