Азис към Устата: Ще те заразя с трипер за рождения ден!

Преди да се изпокарат, Устата и Азис бяха неразделни и по участия, и в свободното си време

  Азис уж се пишеше приятел на Устата, а му извъртял мръсен номер. За един такъв случай алармира самият рапър. Певецът, чието име е Иван Динев, се почувствал доста засегнат от изцепката на Василка и дори решил да прекрати дружбата им.

„Заплаши ме с трипер!“, ожали се дуетната половинка на Софи Маринова. И уточни, че грозната закана Азис отправил навръх рождения му ден.

Не е ясно дали Василка се е шегувала. Какъвто и да е случаят обаче, факт е, че фолкизпълнителят не е поднесъл извинения за просташката изцепка.

Азис нямал никакво намерение да иска прошка и подминавал с ехидна усмивка колегата си всеки път, когато го срещнел на публично място.

„Ние по принцип си се заяждахме много яко. Но тогава Азис прекали. Много ме заболя. Обажда ми се по телефона и аз мисля, че ще ми честити рождения ден. Вика ми да отида у тях да се видим. „Какво ще ми подариш?“, го питам къде на майтап, къде на сериозно. А той отвръща: „Трипер„, разказва огорчен Устата.

След грубата заплаха рапърът хлопнал слушалката на Азис и се зарекъл повече да не отговаря на обажданията му. „Кой знае каква друга венерическа болест ще ми обещае“, наплашен е шоуменът от село Трояново, Старазагорско.

Василка хич и не съжалявала, че се е смразила с Устата. Вместо да изкупи греха си към доскорошния си авер, Азис решил да се посвети на други дружки.

„А бяха много близки двамата. Устата през ден му ходеше на гости.

Азис го гощаваше с печени ребърца, картофки с кашкавал и любимия му крем карамел“, одумват в чалга средите поредната разтурена дружба.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Азис към Устата: Ще те заразя с трипер за рождения ден!"

  1. SS   19.01.2013 at 22:57

    Прост спинозен мангал.

    Отговор
  2. СВИЩОВ   22.01.2013 at 23:46

    РЕЗИЛИ…

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *