Азис кръшна на Николета с Алисия

Азис обърна гръб на плеймейтката
Азис обърна гръб на плеймейтката

  Азис изневери на приятелката си Николета Лозанова и каза куп добри думи за врагинята й Алисия в предаването „Дикофф“. Василка обяви, че никога не е искала да обиди колежката си и че не се влияела от плеймейтката в отношението cи към първата жена на Валери Божинов.

Звездата от Костинброд категорично отрече мълвата, че песента „Нещо мръсно“ е посветена на Ася, както е истинското име на изпълнителката от „Ара мюзик“.

Азис и Алисия
Азис и Алисия

„Не ми е в стила да говоря против хората. Не мога да плюя, и то колежка и приятелка, в смисъл позната, добра позната. Песента няма нищо общо с Алисия. Бе направена за момичетата, които имитират Николета. Не е за конкретна жена или личност“, обясни Азис в телевизионния ефир.

Досега той все избягваше да даде конкретен отговор на въпроса дали Алисия е лирическата героиня в парчето, в което се пее: „Стига си се правила на Николета, прякора ти знаеш ли, че е м*нета?“. Липсата на опровержение от негова страна перфектно обслужваше интереса на Николета.

Плеймейтката от турско-цигански произход искаше всички да си мислят, че текстът на парчето е за баджаначката й.

Припомняме, че Лозанова открадна Валери Божинов от Алисия, а после го заряза и се хвърли в чаршафите на Ники Михайлов – футболиста, с когото в последните години делеше покрив и постеля звездата на „Ара“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *