Азис иска прошка от наркобоса Камен Куката

Азис

  До ден днешен провокативният изпълнител Азис подскача в истерия всеки път, когато чуе името на едно от знаковите лица на подземния свят – Камен Балбузанов-Куката.

Азис неслучайно е в непрекъснат ужас от гаджето на Златка Райкова коментират запознати. Преди месец той се разминава на косъм с линч от охраната на сочения за наркобос Куката в популярната дискотека „Час пик“ в Слънчев бряг. От тогава до днес Азис се опитва непрекъснато да се свърже с Русата Златка и да получи прошка от Камен Балбузанов. Причината за смразените отношения е репликата, с която Костинбродският славей се обръща към Куката – „Мръдни бе, селянин“. Следва скандал до небесата, очевидци на който стават повече от 3000 човека. Днес по интервюта Азис се кълне, че никога не се е спречквал със Златка и гаджето й, забравяйки, че грозните сцени се разиграват пред няколко хиляди души. Успяхме да разбере истината за един от най-големите скандали в родния шоубизнес.

Камен Куката

След като Азис се обръща подигравателно към Камен Куката и го изблъсква, многобройната охрана на плевенчанина настръхва. Да се стигне до кърваво меле е само въпрос на секунди. В този момент гардовете на дискотеката се намесват и отвеждат Азис в съблекалнята. През това време певецът вече е осъзнал, че се е спречкал не с когото трябва. Когато обаче разбира, че е изблъскал точно Камен Куката, той изпада в паника, граничеща с истерия. Вижда малкото прозорче на съблекалнята, което води към улицата. Отваря го и с кански мъки се провира през тясното пространство, като на няколко пъти е на косъм да се заклещи. Веднъж изпълзял на улицата, костинбродският славей се затичва със скоростта на светлината. Дори не му хрумва да се върне в дискотеката и да продължи участието си. Само отдалече чувал освиркванията на недоволните си фенове.

Днес Азис все още съжалява, че се е направил на мъж не пред когото трябва. Той непрекъснато търси контакти с Русата Златка, за да му прости гаджето й нанесената обида. Все пак Куката има общо 11 присъди, основно за хулиганство, и не си поплюва да се саморазправи по най-свиреп начин с всеки дръзнал да се заяде с него, категорични са очевидци на нощните свади с участието на Балбузанов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *