Азис изсмуква паласки за да си увеличи бюста

Азис

  В нечовешки мъки лежи и пуфти костинбродската чалга гордост Азис вече осми ден. В края на миналата седмица Василка е била жесто­ко накълцана с остър нож, се разбра от сигурен източник. Фолкпевецът е с травми на три места – в об­ластта на кръста, гърдите и по лицето.

 Ексцентричният изпълнител е бил подложен на кошмарни зверства, от които писклива и непонасяща болка жена като него ще има да се възстановява поне месец, от хирурга си Нико­лай Георгиев. ВИП-пациентът е изкарал два дни в клиниката му, където е претърпял цели четири интервенции – три операции и една естетична манипулация.

 Най-тежка и дълга е била про­цедурата с изсмукването на паласките от кръста на звездата. Излишните подкожни мазнини обаче не били изхвърлени на боклука, а с тях Василка увеличила гръдната си обиколка.

 „Докторът му е направил някаква нов вид операция. Извлечени клет­ки от мастната тъкан се съединяват със стволови клетки от донор, след което се набиват в гърдите и се ре­конструират така, че да изглеждат сякаш тренирани години с фитнес“, цъкат с език на поредната шашава хрумка на Азиска в продуцентската й компания. 

  Освен по кръста и циците, скалпелът е играл и по физио­номията на фолкиконата, заради което участията му са отменени за още две седмици напред. За скулптуриране на лицето, с което Георгиев опънал бръчките и на­правил нови скули на Азис, той се изръсил с почти 1000 евро. Операциите пък му стрували малко под 4000 в европейската валута.

 Чалга идолът е лежал на опе­рационната маса за тунинговане повече, отколкото мъже има в любовния си списък. Пръстите на двете му ръце не стигат, за да бъдат преброени множеството скъпи липосукции, коригиране на носа, ботокс в задника, хиалурон в гърдите и не на последно място прословутата операция за уголемяване на пениса.

 Добре, че не реализира меч­тата си да се натъпче с женски импланти и да се превърне в бъл­гарската Поло Ферари. Все още обаче не е късно да шокира и с операция за смяна на пола и да се изфука с една хубава вагина. Така най-накрая ще може да се омъжи като жена за любовника си Велизар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *