Азис започна да врачува! Приема клиенти!

Азис

  Скандалният фолкпевец Азис ще може преспокойно да се прехранва като врачка, ако някой божи ден чалгата изчезне от пределите на татковината ни, което обаче е малко вероятно. Най-голямата звезда в лекия жанр е започнала да се изявява, и то повече от успешно, като врачка на елита.

Преди известно време един следобед Василка неочаквано получила провидение за своя близка приятелка. Развълнувана, мигом й телефонирала и предрекла: „С бебе на ръце те видях. Ама преди да го получиш наяве, ще се разделиш с приятеля си, но не задълго“.

След има-няма и седмица изпълнителят на „Ти за мен си само секс“ получил обратно обаждане: „Ти позна! Бременна съм, но с таткото се скарахме…“. Тези думи изрекла известна манекенка, която пожела да остане анонимна, за да не се разбира отсега, че ще става майка.

За гадателските способности на Василка бързо се разчуло. „Не минава и ден, в който да не му гостува някоя известна персона, за да й врачува бъдещето“, обсъждат върволицата през прага на звездата съседки-клюкарки.

На клиентелата си Азис разяснявал, че отдавна установил дарбата си, но напоследък тя се засилила. „С всеки изминал ден способностите ми се развиват. Виждам всичко като на стара филмова лента, която съм гледала отдавна“, казвала Василка на дружките си, любопитни да научат отрано какви бъднини ги очакват.

Азис е наследил уменията си от своята баба Станка – най-вещата гадателка в Костинброд и цялата софийска околия. Дарбата прескочила майка му Гергина и не се развила у нея, но за сметка на това явно ще избухне у Василка. Нейните братовчедки от многолюдната му рода също практикуват врачешкия занаят.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *