Азис дава акъл на Андреа

Азис и Андреа

  Азис обсеби Андреа. Василка се вживя в ролята на настойник на колежката си и постоянно я залива със свети. Секс бомбата му се води по акъла и изпълнява всичко, което той й нареди.

Именно по настояване на Василка пайнерката се тръшна и направи нелеп опит да бойкотира неотдавнашния грандиозен концерт на телевизия „Планета“ на столичния площад „Александър Батенберг“. По съвет на Азис тя решила да си вдигне и тарифата.

„Положението стана неконтролируемо. Андреа го слуша за всичко. Толкова й е капацитетът, че сляпо му се доверява. Азис я подкокоросва и манипулира. Пуска й мухата, че някоя колежка я мрази и говори зад гърба й, а тя му вярва. Върти я на малкия си пръст“, коментират в бранша.

Пак по съвет на Азис Андреа вдигнала двойно и тарифата си за участия. Сега тя отказва да си отваря устата за по-малко от 5 бона. Втълпила си е, че не отстъпва по нищо на мегазвездите Галена и Преслава и трябва да получава високи хонорари като тях.

„След като си вдигна тарифата, ангажиментите й намаляха значително. Никой не иска да й плаща големи суми, за да се фръцка на плейбек„, злословят във фолка.

Азис се изявявал и като стилист на Андреа. Той я накарал да смени русото си с тъмнокафяво, казвал й какво да облича и как да се държи на сцена. По негова идея се разиграла и комичната сцена на едно от последните им съвместни участия. Тогава Кубрат Пулевица смело вдигаше поли и кършеше снага, а Василка виеше телесата си около нея. В разгара на купона двамата се притиснаха един в друг и Азис не се посвени да сграбчи пищния бюст на колежката си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *