Азис вечеря за 30 000 евро в Сен Тропе

Азис

  Край невиждан лукс и глезотии, каквито простосмъртният българин е гледал само на кино, преминала ваканцията на Азис в Сен Тропе. Само за една вечер на прочутия плаж „Воал Руж“ в митичното градче заради чалга певеца били похарчени над 30 хиляди евро.

Няколко кадъра от скъпарския купон плъзнаха в социалната мрежа Фейсбук, публикувани от нашенец, който въпросната нощ също се веселил със звездната компания. По думите му Азис и придружителите му изпили най-малко 7 бутилки розово вино. На Лазурния бряг розето вече било предпочитана напитка и изместило популярното доскоро френско шампанско.

„Най-скъпата бутилка розе, най-голямата, струва 5000 евро. Един от собствениците на „Воал Руж“ прати две на масата на Васко. Отделно оттам поръчаха още около 4-5 бутилки“, твърди агентът от компанията на чалга звездата.

На „Воал Руж“ Васко, който загуби 30 килограма с драстични диети, бил изкушен с морски дарове, само за блюдо от които голяма част от сънародниците му трябва да спестяват поне година. Сервирали му гигантски калмар, за порция от който ценоразписът сочел 800 евро. На певеца, който поначало обича да си угажда на стомаха, му се усладили и блюдата с омари, миди и октоподи. „Но го хвана срам да си поръча от октоподите още, за да не го помислят за лаком“, твърди участникът в морското парти.

Накрая сметката ударила към 30 хилядарки от европейската валута, платени кеш от баровското семейство, на което Азис гостувал. След завръщането си в София той пък се похвалил, че във вилата им се къпел във вана, пълна не с обикновена вода, а с розе.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *