Адреналинката Алекс се готви за Халваджиянова снаха

Алекс и 7 години по-малкият от нея Бедрос Халваджиян

  След напускането си на Би Ти Ви екипът на „Господари на ефира“ излезе в отпуск и е ло­гично някои от кадрите на предаването вече да си задават въпроса „А сега накъде?“. Докато продуцентите на шоуто не подпишат договор с друга телевизия,кадри­те им не могат да са на 100 процента сигурни за бъдещето си. Единстве­ната, която не би следва­ло да има притеснения за съдбата си, е русокосата адреналинка Алек­сандра Енева. Нейното спокойствие е гаранти­рано от това, че успя да се вклини като снаха в клана Халваджиян.

 Дългокраката танцьорка вече повече от половин го­дина е интимна със сина на единия от шефовете си – Магърдич Халваджиян. Младият Бедрос се влю­би лудо в красавицата и дори я взе да живее при него. Родители­те му Маги и Кремена одо­бряват избора му и приемат адреналинката като свое дете. Нищо чудно в скоро време из­вестната армен­ска фамилия да се стегне и за сватба.

 Бедрос и адрена­линката се познават от повече от две лета, но в началото отношенията им бяха само приятел­ски. Кой тогава да пред­положи, че невинните им закачки в студиото на шоуто ще прераснат в любов и страст. А и нали Алекс е с цели 7 години по-възрастна от сина на Магърдич.

  Алекс влезе в „Гос­подари на ефира“ по член 64, но бързо се превърна в титулярка, припомнят запознати с кариерата й. Още с де­бюта си на екран блон­динката бе обявена за българска двойничка на Парис Хилтън, след което няколко списания се юрнаха да й предла­гат фотосесии. По онова време хубавицата си имаше друго гадже и самата тя не допус­каше, че един ден ще се сроди с началството. Тогавашният й приятел Калин е строителен предприемач и също като Бедрос Халвад­жиян се грижеше нищо да не й липсва.

 В средата на минала­та година адреналинка­та се раздели със ста­рата си тръпка и даде шанс на чувствата на арменеца. За което днес не съжалява. С Халваджиян-младши тя е по-щастлива от всякога, категорични са познатите й. Освен че живее с Бедрос, днес Алекс има всички привиле­гии, които се полагат на членовете на слав­ния продуцентски 28-годишната танцьорка пъту­ва със семейство Халвад­жиян на екскурзиите им в чужбина и винаги е обграждана с обич и внимание.

 Тя нито за момент не се е почувствала натрапница в рода. За приобщаване­то й голяма роля изиграла свекърва й Кремена Хал­ваджиян.

 

Заголи дупе на 20

 Алекс не крие, че впитите в дупето къси панталони са любимият й тоалет. Докато танцуваше в „Господарите“, тя трудно можеше да бъде видяна с друга униформа. Явно сексапилната адреналинка си дава сметка, че дългите й крака са сред най-големите й достойнства. Разкрепостеност блондинката демонстри­ра и преди 8 години, сваляйки дрехите и задръжките си за „Плейбой„. Тогава Алекс бе на 20 и правеше първите си стъпки в шоубизнеса, припомнят запознати с миналото й.

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Адреналинката Алекс се готви за Халваджиянова снаха"

 1. nolmane   20.04.2012 at 15:11

  ВСЕКИ КОЙТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОМОГНЕ НА Дом за деца без родители „Христо Ботев“ Ново село, Видинско
  Everybody who can help for children without parents and their social home-do it!!!
  They have need of shoes, socks, underwear for children!!!
  Текущи нужди:
  Детско бельо, чорапи, обувки
  Adress- Novo selo, Vidin, Hristo Botev str. No.2
  Къде се намираме:
  Населено място: Ново село
  Област: Видин
  Адрес: ул. „Христо Ботев“ 2

  Как да се свържете с нас:
  …Telephon: (09316) 22 21; 26 33; (0884) 868 809
  Email: paraskevova_ani@abv.bg
  Лице за контакт: Anzhela Borisova

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *