Фитнес звезда разкрива тайна рецепта за отслабване

Няма да повярвате каква е тайната на истинското отслабване

„Диетин Комплект” за отслабване: Топи мазнините без прецедент

фитнес отслабване

Изображението на фитнес шампиона с изчистена коремна преса, неизменно предизвиква асоциация с тежки упражнения и още по – тежки диети. Тайната на правилното отслабване бе разкрита от фитнес звездата Мария Менунос, която през 2013-а постигна сериозни успехи с откритията си в областта на упражненията и здравето.

„Със сигурност няма да повярвате като ви кажа, че аз лично дължа добрата си форма не на щангите или диетите, а на … горещата вода. Това е като някаква магия – изпийте чаша топла вода, отпуснете се със затворени очи за няколко минути и ще усетите, че чудото се сбъдва. Вече категорично доказахме, че това има силен детоксикиращ ефект и сериозно ускорява метаболизма”, казва звездата на „Кеч Мания”.

Мария допълва, че водата може да повиши коефициента на удовлетворение от всяко хранене, достатъчно е да изпиете една топла чаша преди да седнете на масата, или дори докато ядете. По този начин стомахът ви ще се почувства пълен и при това срещу 0 калории.

Менунос съветва, че ако искате да постигнете успех, трябва да промените подхода. Отсега нататък просто приемайте чашата с гореща вода като чаша с топъл чай: изпийте я, отпуснете се за няколко минути и изпуснете парата. Наред с всички останали ползи за здравето, това е и надежда терапия срещу стрес и за намаляване на психическото напрежение. Мария обаче уточнява, че не трябва да разчитате на Н2О да свърши цялата работа – здравословната диета и фитнес тренировките също трябва да продължат.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *