Най-древните секс играчки в света!

Сексът не е от вчера

Сексът не е от вчера. Филмът „Истерия” на Маги Гиленхал може и да предизвика доста вълнения около секс играчките в наши дни, но хората са използвали  „патерици“  в леглото още през  древността.

И то във времената едва ли не когато човека е излязъл от пещерата за първи път. Всъщност става въпрос за китайски секс играчки, изложени в Ню Йорк. Секс помощниците са част от  изложбата на Discovery в сътрудничество с китайския институт, наречана „Воини от теракота“, която показва повече от 200 древни китайски артефакти. Порно играчките датират от 221 г. пр.н.е. и били създадени за гроба, и следователно за удоволствие в задгробния живот на първия император на Китай. А той явно добре си е запълвал свободното време с 200 негови наложници. Интересно е, че  гробницата на легендарния император Хуан Ди,

секс играчка

още не е открита изцяло. Неговият мавзолей се пази от огромна 7000 глинена армия. А ние можем само да гадаем след като тази глинена армия пази мавзолея на императора от почти  километър разстояние, какво е съдържанието на гробницата му. Археолозите смятат, че в 75- метровата пирамида има поне още една 30-метрова стъпаловидна пирамида- подземният дворец на императора.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *