Люлинският наркобос Мирката натопил Драгановеца за трафик на хероин

Наркоканальт на Стоян Кръстев - Драгановеца бил разбит след показания на Мирната заради отказа да му плати 2 кила херо­ин за 40 хил. евро

  Пернишкият бандит Стоян Кръстев – Драгановеца, който бе арестуван преди дни по искане на районния съд в Гьотинген (Германия), е бил натопен за трафик на хероин от друг знаков бос на дрогата.

Източници от ъндърграунда разкриват, че каналът за дрога на Драгановеца бил предаден на ченгетата от Мирослав Пелтеков – Мирката. Преди месец немските власти задържаха 4 кила хероин, открити в тайник на акумулатор на автомобил, шофиран от Николай К. Разследването установи, че организатор на хероиновия трафик е Драгановеца.

“Драгановеца беше предадем от Мирката, тъй като повече от година отказва да му плати 2 килограма кафяв прах. Хората на

Мирослав Пелтеков - Мирката

мирката му дадоха напред стока за 40 000 евро, но онзи забрави да я плати. Затова Пелтеков подшушна на ченгетата е какво точно се занимава Драгановеца“, разкрива запознат с тайните на мафиотите.

Стоян Кръстев – Драгановеца не е първият прецакан гангстер от Мирката. Преди 4 години люлинският наркобос уреди трима защитени свидетели на прокуратурата срещу големия си враг Ицо Исуса и патрона му Христофорос Аманатидис – Таки. След като наркогрупировката на Таки в „Люлин“ бе разбита, монополът върху дрогата в най-големия столичен жилищен комплекс бе поет от Мирката и от първия му братовчед.

В близките дни Драгановеца ще бъде екстрадиран в Германия, където ще лежи между 4 и 6 години в затвора. У нас разбойникът няколко пъти влиза в пандиза, но винаги го напускаше предсрочно.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Люлинският наркобос Мирката натопил Драгановеца за трафик на хероин"

  1. той   18.08.2016 at 16:19

    това на снимката не е мирката а брат му

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *