“ Котешки очи “ – хит сред слънчевите очила за 2012 г. !

Котешки очи
" Котешките очи " ще са хит през 2012 г.

С идването на лятото идва и мисълта за плаж, море и слънце. А какво е лятото без актуални слънчеви очила?! Модните тендеции за 2012г. обаче, могат да удовлетворят всеки вкус.
За практичните дами , които не свалят слънчевите очила от лицето си, са леките и удобни модели. Пластмасата отново е на мода. Освен комфортна за носене, тя е и значително по- евтина. Достъпните цени на пластмасовите

очила
Цветните модели запратиха скучното черно в миналото!

модели Ви позволяват да се заредите с цветово многообразие. Нестандартните форми пък ще Ви изстрелят на върха на модните тенденции при слънчевите очила.
Очилата на 2012г. са ярки и ексцентрични. Розово, червено, бяло са актуалните цветови решения. Баналното черно и скучното кафяво остават в миналото. Формите са кръгли и тип „котешки очи“. Кръглите слънчеви очила със среден размер са актуалният модел на тази година. Очилата – маски вече са демоде. Модните решения са малки, средни и кокетни. Моделите на 2012г. превръщат очилата в акцент на облеклото. Безспорно хитът на 2012 г. обаче ще са “ котешките очи“. Екстравагантният модел с издължени рамки към външният ъгъл на окото ще са задължителният аксесоар за всяка жена, искаща да е на гребена на модната вълна.
Актуалните решения за тази година са много, но задължително условие за избрания от Вас модел е UV защитата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *