Да бъдем актуални с ниски обувки в екстравагантни цветове !

Ниски обувки
Цветята и камъните са сред основните акценти при актуалните "балеринки".

Обувките са най – важният аксесоар за всяка уважаваща себе си жена.Високи и ниски, пъстри и класически, те са задължителна част от арсенала на дамите. Всеизвестен факт е, че по- слабата част от човечеството обожава обувките и не пести време и средства, за да се сдобие с всевъзможни марки и количества.

Разнообразието от модели и тази година ще зарадва нежния пол. За да бъдем актуални обаче, трябва задължително да се снабдим с няколко чифта обувки с равни подметки. Известните като тип „балеринки“  ще са хит и през пролет-лято 2012 . Практичните обувки отново ще са част от най- актуалните модни тенденции, но при условие, че са екстравагантни. Модните експерти съветват

Балеринки
Искрящите цветове и флоралните мотиви ще са хит този сезон !

ниските обувки да са в съчетание с причудлив аксесоар като панделки или камъни.

Ексцентричните решения при “ балеринките“ тази година не спират дотук. Стандартното черно и скучното сиво остават в миналото благодарение на новата модна вълна при обувките. Всички крещящи тонове и летни багри ще оцветят женските обувки.  Флоралните мотиви пък ще допълнят кичозните модели и ще допринесат за пролетния дух и дългоочакваното лятно настроение.

Ярки цветове, камъни, блестящи материи и огромна доза ексцентричност са нужни, за да сме на върха на модната вълна при обувките. Задължително обаче, е да се запасим с достатъчно модели ниски обувки, благодарение на което, ще сме актуални с повод и без повод.

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *