Как да преборим стриите по време на бременност

Като оставим настрана щастливата новина, че има бебе на път, бременността означава хормонални промени, промяна на храненето и поява на омразните стрии.

strii

Нормално е, когато качите килограми, коремът да се разтяга повече като образува прословутите стрии. Те се появяват между шестия и седмия месец. Не само по корема, могат да се появят на бедрата и на гърдите.

Стриите започват като червена и тънка линия по кожата, но с времето стават бели и приличат на белези.

Въпреки че не всички жени имат стрии, се появяват на 75% . Причината са хормоналните промени в тялото. Ето някои съвети как да се справите с тях:

БИО- КОД – ПРИРОДЕН ГЕЛ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ!

ХРАНЕТЕ СЕ ЗДРАВОСЛОВНО
Важно е да се храните здравословно и балансирано, като менюто ви съдържа източници на витамин Е, витамин С, цинк, strii-bremennostкоито са много полезни да кожата. Пийте и много вода, за да сте хидратирани и кожата ви да е здрава.

КРЕМОВЕ И ОВЛАЖНИТЕЛИ
Започнете да използвате овлажняващи и антистрии продукти още в ранна бременност. Изберете кремове, които съдържат витамин Е и витамин С.

ЯЖТЕ ЗА ЕДИН
Нормално е апетитът ви да се е увеличил по време на бременността, да напълнеете малко. Но не следвайте мита да се храните за двама. Яжте здравословни и хранителни продукти. Така ще напълнявате постепенно, и ще се върнете по- бързо към нормалното си тегло.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *