Депилация и майчинство – как да намираме време

Майките обикновено трудно намират време за себе си. А какво да говорим, ако семейството е голямо? Въпреки това е важно да се поддържаме красиви или поне да ни е комфортно в кожата ни.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! 

depilaciq-maika

МАМА И ДЕПИЛАЦИЯТА

Ако сте майка за първи път, сигурно всичко ви се е стоварило като гръм. Но ако не е, няма да ви е трудно да успявате да си откраднете време.

Все пак, хубавото е, че винаги има на кого да разчитате. На таткото, на бабите, на лелите и пр. Ако сте самотна майка, вероятно все има на кого да помогнете.

Бебето изисква много време, но може да се възползвате, когато заспи. Винаги можете да помолите някой да ви отмени за няколко часа, докато си поемете дъх и си направите някоя разкрасителна процедура.

ДЕПИЛАЦИЯ У ДОМА ИЛИ В САЛОНА ЗА КРАСОТА?

Съветвам ви да се депилирате у дома, ако няма на кого да оставите бебето. В салона за красота ще ви е доста трудно, ако го заведете със себе си. Но ако държите някой друг да ви депилира, потърсете помощ от някой от семейството.

Ако освен грижите за семейството, ходите и на работа, времето ви драстично се намалява. Но brasnene-maikaпък това и означава, че детето ви вече не е толкова малко. Така че спокойно може да го оставите на татко, а вие да се усамотите в домашния салон за красота – обикновено банята.

ПОДХОДЯЩ НАЧИН НА ДЕПИЛАЦИЯ

Не ви препоръчваме кола- маската, както студена, така и топла. Ако бебето се разплаче или има нужда от вас, трябва да тичате целите омазани с коламаската. Ако практикувате този метод, бъдете сигурни, че ще имате достатъчно време ,за да го направите, както трябва.

Бръсненето и депилаторния крем също са подходящи, защото можете да го правите, докато сте под душа. Но на следващия ден ще трябва отново да се депилирате. Вече има и депилатори, които могат да се използват и под вода.

Най- добрата депилация изисква повече време, но това зависи от начина ви на живот и на депилация, който използвате.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *