2 безценни съвета за отслабване след раждане

Когато родите бебето, трябва да мислите за много неща: кога да го храните, какво да правите, ако плаче. Давате си сметка, че освен за него обаче, трябва да помислите и за себе си – най- вече ви тормози въпроса как да свалите излишните килограми. Ние ви предлагаме два съвета, които ще са ви много полезни.

bremennost-otslabvane

Ако сте забременели при нормално тегло, а после се напълнели със средно между 11 и 15 кг, след няколко месеца трябва да върнете към нормалното си тегло, като следите храненето и движението си.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Ако обаче сте били с наднормено тегло преди бременността, или сте качили повече от препоръчаното ви, ще ви е необходимо доста време, дори година.

НЕ ПРАВЕТЕ ДИЕТИ

Може да ви сте стори странно, но само ще ви попречи да отслабнете. Ако се лишавате от любими храни, заедно със стреса от майчинството, може да ви накара да напълнеете дори още повече.

maika-yoga

Ако след раждането се върнете към здравословните хранителни навици, повечето жени отслабват по естествен начин.

Вместо да спазвате диета, спазвайте баланс при храненето. Може да включите две- три междинни хранения, в които да хапвате плод, кисело мляко и пр. Не приемайте повече от 1800 калории дневно, особено ако кърмите.

ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ

Когато сте майка, особено за първи път, и особено ако кърмите, трябва да приемате всички необходими хранителни вещества.

Рибата е една от най- подходящите храни, тъй като е богата на омега- 3 мазнини, които са полезни за мозъка и нервната система.

Киселото и прясното мляко също са суперхрани, защото са богати на калций. Да не забравяме и протеините. Месото е важно, но избягвайте тлъстото.

Хранете се балансирано и здравословно, за да не ви липсва нищо и да имате сили да се справяте с майчинството.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *