Сперма от звезди за 15 хиляди паунда предлага уеб сайт!

татко по избор

Искате да имaте дете от Брад Пит или носител на Оскар? Нищо по-лесно от това. Шокиращият уебсайт Fame Daddy (в превод „известен татко”) заявява, че има 40 донора в различни области.

Между тях са рок звезда, гений, състезател от Формула 1 и бивш футболист.  Цената започва от 15 000 паунда, а услугата включва доставяне на сперма от донори, които бъдещите родители могат да изберат за потомството си.  Сайтът гарантира, че изполвайки спермата на „доказан победител”, жените могат да имат дете с блестящ старт в живота. Освен това, сайтът е начин за девойките да имат дете от тяхната любима звезда.

Желаещите трябва да попълнят въпросник, за да може да бъдат насочени към донор, който да съответства на техния характер и начин на живот. Дванадесетте въпроса включват каква да бъде височината на детето, дали родителите искат то да бъде известен актьор, музикант или спортист.

Дарителската сперма

Информацията се използва, за да се подбере татко от наличните звезди, които включват още и член на Камарата на Лордовете, носител на Оскар, олимпийски златен медалист и успешен предприемач. После сайтът обещава екип от експерти да помогне на желаещите да изберат татко според биологията и наследствеността.

Звездите остават анонимни, но от сайта уверяват, че са били прегледани за евентуални наследствени болести. Според изпълнителния директор на сайта, те продават сперма на хора, които са успели и са се издигнали в обществото.

Тяхната цел е да доставят отлично равнище на медицинско обслужване и приятна среда на подкрепа. Те предлагат асортимент от сурогатни татковци с топ качества. Дали бъдещите родители ще искат талант на сцената или в музиката, красота или ум-сайтът ще намери перфектния татко.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/E1xtIGHPKio

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *