Кейт Мидълтън е бременна!

кралската двойка

Май щъркелът има изненада за кралското семейство. Ако се вярва на слуховете, принц Уилям скоро ще става баща.  При всички случаи в това е убедена депутатка от консерваторите. Тя споделя, че смята, че херцогинята на Кембридж е бременна и това е добре за икономиката.

Подобна фраза, произнесена от Клер Пери разбуни духовете. Депутатката говорила в старото училище на Кейт в Уилтшайр и се възползвала от случая да разпространи информацията пред 250 човека. Реакциите не закъснели. Според специалистите подобна информация е меко казано неподходяща и не буди интерес. В британската преса упрекват политичката, че иска да насочи вниманието към себе си. Експерт на кралското семейство обяснява, че това е най-пазената тайна. В действителност новината се разнесла светкавично,

Кейт Мидълтън бременна?

защото всички на Острова умират от нетърпение . Повече от година след грандиозната сватба на Уилям и Кейт е време те да дарят Елизабет II с правнуци. Изследователите се забавляват да предсказват бременността на херцогинята за 27 август 2013 година!  Вече дори може да се види пълничкото лице на кралското бебе върху чаши, възглавнички и други сувенири с кралското семейство.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/S5CpTIcD2EA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *